Bankwerker (M/V)

06.07.2017 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Op zoek naar een functie als fulltime bankwerker in de omgeving van Hengelo?

In teamverband werk je samen met je collega's in de dagdienst werk je aan een technisch hoogwaardig product. In geval van grote drukte kan het echter voorkomen tijdelijk in 2 ploegen te moeten werken.
Door middel van een microscoop bewerk je op geavanceerde wijze de kleinste bewerkingen aan diverse producten. Deze werkwijze moet zorgvuldig en correct gebeuren en dat vereist ook een hoog verantwoordelijkheidsniveau.

Bij deze specifieke werkzaamheden horen ook passende arbeidsvoorwaarden. Geen korte klus, maar een functie voor langere tijd bij een dynamische werkgever die oog heeft voor talent.

NTS Norma is onderdeel van de NTS Group en is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische¿ en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. NTS Norma opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.

Mocht jij je herkennen in deze technische functie mag je solliciteren middels de button solliciteer.
Toch nog vragen over deze functie, mag je mailen naar norma@nl.randstad.com

Plaats HENGELO OV
Bedrijf Norma B.V.

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Vacature Bankwerker / Lasser IJmuiden
Vacature Constructie Bankwerker & Ontwerper
Vacature Vacature (starter) Lasser / Bankwerker – Gouda
Machine Bankwerker
Vacature Samensteller/ Bankwerker Staalconstructies voor Frijns in Maastricht/Valkenburg