Customer Service Representative / Medewerker Klantenservice (€13,19 per uur) (M/V)

18.08.2016 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Randstad Callflex zoekt met grote spoed een Customer Service Representative / Medewerker Klantenservice om in ieder geval zes weken lang – met kans op verlenging! – de prachtige klantenservice van de gerenommeerde uitgever Noordhoff in Groningen te bemannen! Heb jij minimaal MBO4 werk- en denkniveau, in ieder geval één jaar ervaring met telefonisch klantcontact en ben jij per direct beschikbaar? Lees dan snel verder! Let op, gesprekken bij Noordhoff vinden morgen (op vrijdag 19 augustus) plaats, waarbij de trainingen aankomende maandag al starten!

Taken
Jij bent het zonnetje in huis die de vragen van de klanten van Noordhoff aanneemt, behandeld en natuurlijk beantwoordt, net zo makkelijk als je de klachten en problemen oplost. De vragen gaan hoofdzakelijk over technische issues, er wordt gewerkt met online programma's. Dit alles doe je met een grote glimlach zodat het voor de klant een plezier is om met jou in gesprek te zijn!

De kennis die je hebt en opdoet, deel je met je collega's zodat je een actieve bijdrage levert aan het team. De registratie van de klantcontacten is voor jou eenvoudig, dit doe je feilloos. Hier maak je ook uit op wat de FAQ's zijn en rapporteert deze aan je teamleider. Kortom, je werkt proactief aan hetgeen je van de klant hoort!

Wat heb je hiervoor nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?
– Afgeronde MBO-4 opleiding of een HBO-opleiding;
– Minimaal 1 jaar ervaring in een klantcontactfunctie;
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
– Ervaring met een digitale werkomgeving is een pré;
– Ervaring bij een uitgeverij (bijvoobeeld Noordhoff) is tevens gunstig.

Het is een functie voor 20 tot 40 uren per week, waarbij je tussen 08:00 uur en 17:00 uur wordt ingepland. Het salaris is €13,19 bruto per uur. Het gaat in eerste instantie om een periode van zes weken. Wij zoeken kandidaten die in Groningen of de nabije omgeving wonen. Vragen? Bel met Jelle Teitsma op 0610361742.

Plaats Groningen
Bedrijf Noordhoff Uitgevers

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar