Flexkracht Horeca (M/V)

15.04.2016 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Flexkracht Horeca

Zit gastvrijheid in je bloed? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij iemand die kwaliteit wil leveren en schroom je niet om de mouwen op te stropen. Dan zijn we op zoek naar jou! Maak met jou dienstverlenende service het verschil voor de bezoeker en maak zijn of haar dag onvergetelijk!

De afdeling horeca bij Apenheul is een unieke leeromgeving en locatie om te werken! Je kunt je (met hulp) ontwikkelen tot een horecatopper. Als medewerker horeca ben je allround inzetbaar binnen de horeca. Het is afwisselend werk op verschillende plekken binnen Apenheul. Je voorziet de gasten van hun gewenste bestelling. Ook zorg je voor het afrekenen en het aanvullen van de verkooppunten. Kortom, de voorbereidingen en uitvoering van alle horeca-activiteiten van keuken tot service.

Wij zoeken mensen met kassa ervaring en een flexibele mentaliteit. Je bent een top gastheer/ -vrouw en je weet op een correcte manier met de gasten te communiceren. Je voelt je verantwoordelijk voor een goed resultaat.

Wij bieden jou een enorm leuke baan waar je in een groot team met enthousiaste leeftijdsgenoten komt te werken.

Werken bij Apenheul is veel staand werk met sterk wisselende werkdruk. Variërende werktijden, op basis van bezoekersaantallen.

Voor deze functie ben je flexibel inzetbaar en in ieder geval 20 dagen in de zomervakantie. Ook ben je bereid om tijdens feestdagen en schoolvakanties te werken.

Pas jij in het bovengenoemde profiel en wil je graag werken bij Apenheul? Solliciteer dan snel!

Sollicitaties worden in behandeling genomen via www.randstad.nl

Plaats APELDOORN
Bedrijf Stichting Apenheul

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Flexkracht Bezoekersservice (M/V)
Vacature Flexkracht Receptioniste / Telefoniste
Vacature Receptioniste/Telefoniste flexkracht