heftruck monteur (M/V)

06.04.2016 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Voor een klant van ons in Eindhoven zijn wij op zoek naar een SERVICE MONTEUR HEFTRUCKS.

Ben jij als ervaren monteur op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij iedere werkdag anders is, dan is deze servicegerichte functie iets voor jou. Dit bedrijf is ter uitbreiding haar service-activiteiten op zoek naar een ervaren monteur. In deze zelfstandige functie vertrek je vanuit huis met je eigen goed ingerichte servicebus naar klanten en ben je gemiddeld 1 keer per week op kantoor in Alkmaar.

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor de keuringen en onderhoudsbeurten aan intern transport materieel / hoogwerkers en voor de kwaliteit van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd. Je levert een veilige en storingsvrije heftruck of hoogwerker af aan de klant. Daarnaast draag je zorg voor de orde en netheid van je eigen servicebus, technische voorraad en arbeidsmiddelen.

FUNCTIE OMSCHRIJVING:
Het traceren en oplossen van alle mogelijke technische storingen (elektrotechniek, elektronica, hydrauliek, mechanica, motorvoertuigentechniek en CAN-bus systemen).
Het verrichten van preventief onderhoud en keuringen met in achtneming van de certificatie voorschriften en eventueel aanvullende instructies;
Het voorlichten van klanten over belang van onderhoud, keuring en eventuele reparaties;
Het zodanig uitvoeren van de werkzaamheden zodat een veilige werkplek is gegarandeerd.

FUNCTIE EISEN
– technische opleiding op MBO 3 niveau afgerond (bij voorkeur niveau 4). (elektrotechniek, elektronica, hydrauliek, mechanica, motorvoertuigentechniek en CAN-bus systemen)
– VCA certificaat, behalen via Randstad Techniek is mogelijk.
– Rijbewijs B
– Representatief
– Flexibele werkhouding

Plaats omgeving Eindhoven
Bedrijf Bekend bij Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Vacature Heftruck Monteur met uitzicht op vast!
Vacature Heftruck- en winkelmedewerker
Vacature Heftruck en reachtruck chauffeur 32 uur
Vacature Heftruck chauffeurs Can Pack
Vacature Fulltime magazijnmedewerker heftruck Helmond