Medewerker klantenservice telecom (M/V)

26.12.2015 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Onze opdrachtgever is een specialist in verbindingstechnologie en ontwerpen, beheren en onderhouden informatie-infrastructuren door heel Nederland. Dit doen zij voor grote opdrachtgevers zoals KPN, T-Mobile, Reggefiber, Eurofiber, Ziggo, UPC en andere.

*De functie
Als Medewerker Klantenservice Telecom ben jij het eerste contact voor particuliere klanten en onze opdrachtgevers en beantwoord je allerlei vragen omtrent nieuwe aansluitingen, installatiepakketten en storingen omtrent internet, telefonie en digitale televisie. Klanten bellen jou voor advies over een nieuwe aansluiting. Klanten bellen je ook met eenvoudige tot complexere vragen over aansluitingen en storingen. Afwisseling is in deze rol gegarandeerd!

*Het profiel
Als Medewerker Klantenservice staat de klant voor jou centraal. Je houdt van de dynamiek en hectiek die hoort bij deze rol. Je kunt snel schakelen, bent planmatig sterk en denkt in oplossingen. Het tempo ligt hoog, maar jij levert altijd kwaliteit, blijft vriendelijk, professioneel en werkt nauwkeurig.

*Functie­eisen:
-Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding.
-Je hebt meerdere jaren ervaring als callcenter medewerker (inbound en outbound) en/of klantenservice omgeving.
-Je bent bedreven met Word en Excell.
-Je vervult eens in de vier weken ook een storingsdienst.
-Je bent beschikbaar in de ochtenden.
-Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

*Het aanbod
Onze opdrachtgever staat voor hun werknemers. Niet voor niets investeren zij graag in jou. Ze bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen de organisatie is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via mail of deze site!

Plaats Harderwijk
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Medewerker klantenservice Hypotheken, ABN AMRO Hypotheken
Klantenservice adviseur (financieel) in Den Haag
Parttime medewerker Klantenservice Eneco
Klantenservice medewerker Eurocross in Leiden
Klantenservice medewerker Verzekeringen Zwolle