Medewerker Uitkeren Internationaal (M/V)

18.08.2016 - @Turkse Vacatures
İlan Detayı

Voor het UWV, afdeling Sociaal Medische Zaken in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Uitkeren Internationaal voor 40 uur per week. Een topper met financiële, administratieve en juridische kennis én een talenknobbel. Je zal aan de slag gaan binnen de divisie Sociaal Medische Zaken waarbij jouw werkgebied omschreven kan worden als: de hele wereld!

De hele wereld? Ja, de hele wereld. Jij zal contact leggen met uitkeringsgerechtigden die in het buitenland gehuisvest zijn. Je behandelt onder andere de WIA/WAO, WW en WAJONG gerechtigde dossiers.

Wat ga je doen?
Gedurende de week komen er internationale meldingen binnen op het dashboard. Mogelijke meldingen kunnen zijn: achterstand van ingevulde documenten; beslagleggingen; verhinderde betalingen door wet- en regelgeving van het desbetreffende land; terugvorderingen.
Aan het begin van elke week worden deze internationale meldingen gecategoriseerd en onderverdeeld. Deze meldingen hebben in de meeste gevallen betrekking op persoonlijke dossiers van uitkeringsrechtigden. Het is jouw taak om de melding aan te pakken en de daarbij behorende stappen te ondernemen. Hiervoor heb je contact met uitkeringsgerechtigden maar ook met buitenlandse instanties die bijvoorbeeld het financieel verkeer regelen tussen het UWV en de uitkeringsgerechtigden.
Omdat het in eerste instantie om een tijdelijke functie gaat word je goed begeleid! Er zal gekeken worden naar jouw kunnen en op basis daarvan zal je worden ingezet op de verschillende werkprocessen.

Wat zoeken wij?
-Een minimaal HBO werk- en denkniveau
-Met een goede beheersing van de Engelse taal
-Ervaring met juridische/ economische dossierafhandeling
-Een cijfermatig en rekenkundig inzicht
-Met een goede beheersing van een derde taal is een pré! Bij voorkeur Duits, Frans, Spaans, Turks en/of Marokkaans.

Wat bieden wij?
-Een motiverende werkplek
-Afwisselende taken die juridisch en financieel van aard zijn
-Een gezellig team
-Een internationaal gefocuste baan

Plaats AMSTERDAM
Bedrijf UWV Sociaal Medische Zaken

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Internationaal Inside Sales Specialist
Vacature Vrachtwagenchauffeur CE tank/bulk internationaal
Vacature Klantenservice medewerker Internationaal in Leiden
Vacature Internationaal accountmanager (Oost-Europa)
Vacature Vrachtwagenchauffeur CE (internationaal)