Opleiding tot vrachtwagenchauffeur (M/V)

29.07.2017 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Haal nu voordelig je C- of CE-rijbewijs en krijg direct een jaarcontract bij Randstad Transport!

Randstad Transport biedt jou een opleidingstraject aan in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Voor dit traject is subsidie beschikbaar gesteld, waardoor je uiteindelijk 10% van de leskosten betaalt, plus de examens, lesmateriaal en extra bijkomende kosten. Hield het kostenplaatje je altijd tegen, maar droom je er toch van om chauffeur te worden? Grijp deze mogelijkheid dan aan!

Na het behalen van je rijbewijs ga je aan de slag als chauffeur. Randstad Transport heeft diverse opdrachtgevers waar je ervaring kunt opdoen. Denk hierbij aan winkeldistributie, afvalverwerking en koeltransport, maar ook luchtvracht, wegenbouw en vervoer van bloemen en planten.

Heb je interesse? Houd dan rekening met de volgende zaken;
– Er zijn een aantal harde eisen voor deze vacature. Zo moet je bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen en heb je minimaal MBO 1-2 werk- en denkniveau. Verder moet je in het bezit zijn van een eigen auto of motor en heb je minimaal 2 jaar je rijbewijs B.

– Na een eerste gesprek ga je op testdag bij het Sectorinstituut. De uitslag van deze testen bepaalt of je kunt starten aan de opleiding. Heb je een GO gekregen, dan geven we je op bij onze scholingspartner en wordt je ingepland voor de opleiding.

– De theorie- en praktijkopleiding volg je overdag. Er is geen mogelijkheid tot het volgen van de lessen in avonduren of weekend. Als je op dit moment nog een werkgever hebt, is het verstandig dit van te voren af te stemmen.

– Na het behalen van je rijbewijs krijg je van ons een contract van 12 maanden voor minstens 32 uur per week. Het is de bedoeling dat je fulltime beschikbaar bent, zowel door de week als in het weekend.

– Je verdiensten zijn afhankelijk van de Cao die de opdrachtgever toepast. Je bouwt pensioen op volgens de Cao BGV.

– Tijdens de looptijd van je contract los je de kosten af die we voor jou hebben voorgeschoten.

Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Je ontvangt van ons een vragenlijst en naar aanleiding van jouw antwoorden nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Plaats Landelijk
Bedrijf Randstad Transport

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Opleiding tot analist transactiemonitoring bij ABN AMRO in Rotterdam
Vacature Opleiding reachtruckchauffeur
Vacature Verzorgende IG in opleiding en wil je een bijbaan?
Vacature Bouwmedewerker in opleiding
Vacature Verzorgende IG naar opleiding verpleegkunde