Planner gezocht bij een transportbedrijf! (M/V)

23.07.2017 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Je vindt het leuk om te kijken hoe dingen beter kunnen. Je krijgt energie van het werk zo efficiënt mogelijk te maken en jij denkt altijd een stapje verder. Voor jou herkenbaar? Wij zoeken een:

Planner
Fulltime in de zomer (omdat je veel gaat leren)
Deeltijd vanaf september ¿ Je kiest je eigen tijden (Zij zijn namelijk 7 dagen geopend van 07.00 tot 01.00 uur ¿s nachts)

Waar kom je te werken:
Je komt te werken bij een van de grootste personen- en mobiele zorgvervoerders in Nederland. Een organisatie dat weet hoe essentieel mobiliteit is in ieders leven en dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zij brengen dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming.

De Job:
Als planner kijk je elke dag hoe je het beste het personeel en materieel kan inzetten. Je stemt continu af met je leidinggevende om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en knelpunten op te lossen.
Een efficiënte en effectieve inzet van het rijdend en begeleidend personeel genereren en verzorgen van een correcte verwerking van de hiermee verband houdende administratieve gegevens.

Wat brengt het mij
Hier ga je veel leren op het gebied van plannen en breng je je vaardigheden als accuratesse en planvaardigheid tot een nieuwe hoogte. Een goed salaris en leuke collega¿s krijg je natuurlijk ook.

Onze idéale kandidaat
De idéale kandidaat voor deze functie hoeft geen ervaring te hebben. Wel is het heel belangrijk dat je een HBO denk en werk niveau hebt.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta je te popelen om deze mooie functie te gaan vervullen? Aarzel niet en stuur ons je CV & korte motivatie toe waarin jij uitlicht wat jou geschikt maakt voor de functie van Planner. Misschien twijfel je of ben je zo nieuwsgierig dat je nog veel meer weten. Dit kan door Amir Azimi te bellen of een whatsappje te sturen op 0630350905

Plaats Amsterdam
Bedrijf Een relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Kooijaap chauffeur CE met goede voertuigbeheersing gezocht
Afwas”STER” gezocht m/v
Oproepbare toppers gezocht voor leuke klussen
Cloud Topper gezocht!
Vacature Ervaren I&A adviseur gezocht!