Planner / Werkvoorbereider (M/V)

09.07.2017 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Voor een relatie van Randstad zijn wij op zoek naar een PLANNER / WERKVOORBEREIDER, Beheer en Onderhoud. Ben jij organisatorisch een KEI en organiseer en regel jij alles tot minstens vier cijfers achter de komma? Lees dan DIRECT onderstaande uitdagende functie en solliciteer via onze website!

HOE ZIET MIJN DAG ER UIT?
Als Planner/Werkvoorbereider op de Backoffice heb je veel touwtjes in handen. Je bent een 'alleskunner' die werkzaam is op het gebied van technische en financiële voorbereiding en bewaking. De Backoffice is de spil van de afdeling Beheer & Onderhoud en je bent voor de aan jou toegewezen contracten de schakel tussen projectleiding en uitvoering, oftewel: een 'spin in het web'. Je bent dan ook niet bang voor verantwoordelijkheid.

Je bent binnen het klantteam zelfstandig verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen (technisch administratief) van werkzaamheden en draagt bij aan het implementeren en bewaken van de contractuele afspraken voor de aan jou toegewezen contracten. Je stelt een jaarplan vast en maakt haalbare onderhoud plannen. Daarbij zorg je ervoor dat de benodigde en de beschikbare capaciteit op elkaar worden afgestemd. Je neemt storingen aan, wijst deze toe aan monteurs en zorgt dat deze op de juiste manier worden gepland en afgehandeld. Je bestelt materialen en diensten (onderaannemers) en zorgt dat die op tijd aanwezig zijn. Je bewaakt de werkbonnenstroom, signaleert afwijkingen en maakt klantrapportages. Je raakt niet snel het spoor bijster en houdt vervolgacties dan ook goed in de gaten.

Je zal werkzaam zijn binnen de regio Noord-West op de vestiging Amsterdam.

JIJ BENT DE TOPPER ALS JIJ BESCHIKT OVER ONDERSTAANDE EIGENSCHAPPEN:
– Je bent toe uitdagende baan waarin je je affiniteit met techniek combineert met je vaardigheden op het gebied van plannen & organiseren.
– Je kunt zelfstandig en autonoom functioneren en anticiperen op problemen tijdens de uitvoering.
– Je kunt prioriteiten stellen en bent sociaal in de omgang met anderen.
– Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd,

WAT KRIJG IK HIER VOOR TERUG?
– Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
– De kans om deel uit te maken van een enthousiast en deskundig team van planners/werkvoorbereiders
– De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
– Een CONCURREREND salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de geschikte kandidaat en zie jij jezelf deze werkzaamheden uitvoeren? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de vacature? Neem dan direct contact op met Ruwan de Vries: ruwan.de.vries@nl.randstad.com of 0104020514

Plaats Amsterdam
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Planner Service & Onderhoud
Demand & Supply Chain Planner
Vacature Planner- Hoogeveen
Vacature Vacancy Production Planner Amsterdam
Vacature Assistent Planner Mijdrecht