Senior Personeelsadviseur gemeente (M/V)

18.07.2017 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een senior personeelsadviseur met ervaring binnen de overheid / gemeente. Het betreft een functie voor 0,5 / 0,6 FTE. De opdracht duurt tot het eind van het jaar met de kans op verlenging.

Waarom is de gemeente Vlissingen op zoek naar een collega?
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij tijdelijk op zoek naar een ervaren (senior) collega met ervaring binnen een gemeente. Vanuit de gemeente Vlissingen dient er vanuit een andere afdeling een collega ingewerkt worden, vandaar dat de gemeente op zoek is naar een tijdelijke externe collega met ervaring en senioriteit.

Meer over de Gemeente Vlissingen:
De ambtelijke organisatie van de gemeente Vlissingen gaat per 1 juli verder met een model met een algemeen directeur en drie directies, te weten Ruimte en Samenleving, Dienstverlening en Bedrijf en Beheer. Samen met de algemeen directeur vormen de directeuren het directieteam. Belangrijke veranderopgaven voor de organisatie zijn eenduidige sturing, taakvolwassenheid en zelfstandigheid van medewerkers bevorderen. De cultuurverandering is een zaak van ons allemaal, waarbij de veranderkundige de organisatie adviseert en ondersteunt.

Profiel:
Om adequaat in deze organisatie en functie te kunnen functioneren, beschik je over ervaring als adviseur. Dat wil zeggen dat je proactief, overtuigend, flexibel en deskundig bent. Daarnaast beschik je over brede algemene belangstelling en ontwikkeling en kan je je makkelijk inleven in andere werkvelden. Je bent kritisch en strategisch in je advisering.
Je weet nadrukkelijk prioriteiten te stellen en kan zowel zelfstandig als in een team werken.
Je ondersteunt en adviseert het management op het gebied van P&O. De speerpunten voor dit jaar zijn strategische personeelsplanning, personeelsschouw en ontwikkeling van de medewerkers.

Kennis en ervaring:
– je beschikt minstens over een gerichte Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Hbo HRM aangevuld met vakgerichte scholing;
– relevante wet- en regelgeving en het toepassen c.q. vertalen daarvan;
– ervaring in een gemeentelijke organisatie is noodzakelijk

Competenties:
– klantgericht
– proactief
– communicatief sterk
– omgevingsbewust
– integer
– overtuigingskracht
– samenwerkingsgericht (teamwerker)

Aanvullende informatie en sollicitatie:
Solliciteren kan tot 11 augustus aanstaande. Solliciteren kan online met uitgebreide motivatie en CV. Het salaris voor deze functie ligt tussen de 3000,- en 4400,- bruto per maand obv 36 uur.

Plaats VLISSINGEN
Bedrijf Gemeente Vlissingen

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Administratief Medewerker Bestuurlijke Handhaving Huisvuil bij de Gemeente Den Haag
Vacature Medewerker klantenservice gemeente
Intercedent Sociaal Domein Gemeente Amsterdam
Assistent projectmanager gemeente Amsterdam
Interim finance consultant G-4 gemeente