Studentenpool: klantenservice (M/V)

22.08.2016 - Overig - Karışık
İlan Detayı

LEUKE BIJBAAN IN UDEN!

Voor Beter Bed in Uden zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantenservice die erop gebrand zijn om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Het bezorgen van het wow-gevoel bij klanten is jouw tweede natuur. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Beter Bed werkt met 2 pools: de reguliere pool en de studentenpool. Jij zou in de studentenpool worden geplaatst, wat betekend dat je zo'n 8 tot 16 uur in de week beschikbaar bent. Het rooster wordt gemaakt a.d.h.v. het aantal verwachte telefoontjes. Je krijgt je rooster 1 a 2 weken van te voren en kan flexibel worden ingedeeld. De werktijden liggen nu nog tussen 08.00-17.00, maar worden in de zeer nabije toekomst uitgebreid van 08.00-21.00. Op de langere termijn bestaan er ook plannen om op de zaterdag en zondag open te gaan. Voor nu gaat de voorkeur uit naar studenten die minimaal één (halve) dag doordeweeks en bijv. 2 of 3 avonden kunnen werken. Gedurende de vakanties bestaat er de mogelijkheid om meer uren te werken.

Klantenservice medewerker bij Beter Bed:
Beter Bed kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Beter Bed is beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen.

De werkzaamheden als klantenservice medewerker:
Op de Front-office afdeling wordt gezorgd voor een juiste en tijdige afwikkeling van vragen en klachten via telefoon en chat. Of het nu gaat om een bestelling, de levering of vragen over de montage van een ledikant: als klantenservice medewerker zorg jij er voor dat iedereen met een gerust gevoel onder de wol kruipt. Verder ben je in staat om tijdens een service gesprek verkoopsignalen bij de klant te herkennen en je commerciële talent in te zetten. Van koude acquisitie is overigens geen sprake.

Salaris: €9,59 bij 23 jaar of ouder.

Functie-eisen:
– Je volgt op dit moment een HBO/universitaire opleiding
– Woonachtig in Uden of directe omgeving
– Bij voorkeur ervaring met klantcontact
– Goede administratieve vaardigheden
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wil jij het team van Beter Bed komen versterken? Reageer dan snel met motivatie en C.V. en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Plaats UDEN
Bedrijf Beter Bed B.V.

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Medewerker klantenservice Hypotheken, ABN AMRO Hypotheken
Klantenservice adviseur (financieel) in Den Haag
Parttime medewerker Klantenservice Eneco
Klantenservice medewerker Eurocross in Leiden
Klantenservice medewerker Verzekeringen Zwolle