Wij zoeken telefonisch adviseurs voor onze Banking & Insurance klanten in Leeuwarden! (M/V)

05.04.2016 - Overig - Karışık
İlan Detayı

Stop met zoeken! Wij hebben de vacatures waar jij naar op zoek bent!

Voor onze klanten binnen Randstad Banking & Insurance (bijv. ABN Amro of Achmea) zijn wij op zoek naar telefonisch adviseurs die het belangrijk vinden dat de klant centraal staat. Tevens vind je het bijzonderder prettig om mee te denken hoe de klanttevredenheid te vergroten, maar zie jij vooral jouw toekomst binnen een bank of verzekeraar!

Wat voor functies hebben wij dan bij onze klanten? Nou, er is een heleboel mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een functie als junior operations specialist bij een ING, of als deskaccountmanager bij FBTO, of als telefonisch adviseur op de afdeling Leven bij Aegon.

Wij zoeken kandidaten die minimaal 1 jaar ervaring hebben opgedaan in een telefonische functie, een HBO diploma hebben en bovenal flexibel in te plannen zijn van maandag t/m zaterdag. De salarisindicatie van deze functie(s) ligt tussen de €11,56 en €14,08 bruto per uur. Het werkt absoluut in je voordeel als je kennis en affiniteit hebt met het bank- en verzekeringswezen en de producten die banken of verzekeraars aanbieden bij hun klanten. Het is een grote pré als je beschikt over één of meerdere Wft diploma's.

Voldoe jij aan de eisen en heb jij interesse? Geef dan in de motivatie aan wie je bent, je motivatie voor het bank- en verzekeringswezen, en waarom je geschikt bent voor een telefonische functie. Tevens zou je kunnen benoemen waarin jij jezelf verder wilt ontwikkelen zodat Randstad in samenwerking met de klant maatwerk kan leveren!

Wil je weten hoe Randstad Banking & Insurance jou kan helpen in je doorontwikkeling bij banken en verzekeraars? Kijk op randstad.nl/banking-insurance of bekijk ons Banking Talent Program!

Plaats LEEUWARDEN
Bedrijf Banking & Insurance regio Friesland

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Vacature Junior adviseurs bodem (8 FTE)
Vacature Olympia Alkmaar zoekt: Fulltime Buitendienst Hypotheek Adviseurs
Schade adviseurs gezocht op de reisafdeling voor Achmea in Apeldoorn (per 13 juni) (M/V)
Vacature Adviseurs Hypotheken eerste lijn
Vacature ADVISEURS EN TEAMLEIDERS MET DOORGROEI NAAR TRAINER/COACH