Over Anur Halal Food BV

21.07.2015 - @İşci Arayanlar
İlan Detayı

Yetkili Ad & Soyad : Bayram Talu
Ülke & Şehir: Hollanda Giessen
E-posta: b.talu@anur.nl
Telefon: 088-6691714
Şirket Adı: Anur Halal Food B.V.
Şirket Website: www.anur.nl
Sektör? helal gida
İşin Tanımı Over Anur Halal Food BV
Anur Halal Food BV is een Turks/Nederlandse dochteronderneming van de Zwanenberg Food Group die onder de A merken Anur en Wahid de markt voorziet van een breed Halal assortiment. Anur producten worden middels een fijnmazig distributienetwerk aan circa 6.000 etnische levensmiddelenwinkels in West Europa geleverd. Wahid producten vinden hun weg hoofdzakelijk in de Westerse retail en Foodservice.

Anur Halal Food BV is een snel groeiende onderneming en heeft reeds een hoog marktaandeel in de huidige afzetgebieden. Voor de nabije toekomst is de doelstelling verdere groei te realiseren middels marktuitbreiding, vergroting van productassortiment en professionele marketing support. Om dit te realiseren zijn wij voor onze locatie in Giessen op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de functie van:
Brandmanager

Functie
Als Brandmanager bent u verantwoordelijk voor de merken Anur en Wahid. De focus zal liggen op merkstrategie c.q. de bewaking daarvan en op de productontwikkeling van het gehele assortiment. U stelt zelfstandig marketingplannen op en draagt op creatieve wijze zorg voor de uitvoering. U ontwikkelt innovatieve concepten in nauwe samenwerking met productontwikkeling en brengt deze samen met sales in hoog tempo naar de markt. U vervult een leidende rol en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, ondernemende, stressbestendige, no nonsense persoonlijkheid met organiserend vermogen die gewend is aan een dynamische organisatie en daar ook zelfstandig in kan opereren. Voor deze functie is een HBO werk- en denkniveau vereist. U heeft minimaal 5 jaren relevante ervaring opgedaan in de “Fast Moving Consumer Goods”- branche, bij voorkeur in de retailmarkt van etnische levensmiddelen. U heeft ervaring in het zelfstandig opstellen en uitvoeren van marketingplannen en het formuleren en realiseren van nieuwe productontwikkelingsconcepten. Beheersing van de Turkse taal is een must en u bent bekend met de Turkse tradities alsmede de diverse culturele en religieuze stromingen binnen de Turkse gemeenschap. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een belangrijk pré. U bent creatief en u heeft al bewezen nieuwe concepten met succes te kunnen uitvoeren. Uw werkhouding is pro-actief met een praktische insteek.

U beschikt over een hands-on-mentaliteit, u bent een doorzetter en beschikt over een stevige persoonlijkheid.

Daarnaast bent u sociaal vaardig, doortastend en in staat een leidende rol in projecten te kunnen spelen en daarmee goede resultaten te boeken. Tevens beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent u analytisch sterk, daadkrachtig en in staat gestructureerd te werken en continu gericht op verbetering. U heeft geen 9 tot 5mentaliteit. U beschikt over een rijbewijs B.

Interesse?

Gaat u voor deze uitdaging, schrijf dan een korte brief met CV aan: Zwanenberg Food Group, t.a.v. de heer H.M. Praas, Postbus 40, 7600 AA te Almelo of mail naar: l.buitink@zwanenberg.nl.

Informatie over deze functie kunt u inwinnen bij de heer R.A. Hochstenbach (Algemeen Directeur Anur Halal Food) tel: +31 (0)6 51204585.


Benzer ilanlar